Έκδοση βιβλίου «ΑΓΙΟΙ ΤΟΠΟΙ ΚΑΙ ΣΙΝΑ»

Agioi Topoi kai Sina Vivlio Sofia Sfyroera

Eκδόθηκε το βιβλίο «ΑΓΙΟΙ ΤΟΠΟΙ ΚΑΙ ΣΙΝΑ – ΙΣΤΟΡΙΑ ΚΑΙ ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΑΤΑ» της ξεναγού και συνεργάτιδός του γραφείου μας Σοφίας Ν. Σφυρόερα, με πρόλογο της Α.Θ.Μ. Πατριάρχη Ιεροσολύμων κ.κ. Θεοφίλου Γ΄.

Πρόκειται για μία πολυτελή έκδοση 768 σελίδων, αποτέλεσμα πολύχρονης και πολύμοχθης έρευνας ευσέβειας και πίστης της συγγραφέως στην αναγκαιότητα της διατήρησης και στήριξης του Ελληνορθόδοξου Πατριαρχείου Ιεροσολύμων και της Ιεράς Μονής Αγίας Αικατερίνης. Με απλό αλλά υπεύθυνο, έγκυρο και σαφή τρόπο το βιβλίο περιλαμβάνει όλες τις απαραίτητες γνώσεις: τη σύντομη επισκόπηση της ιστορίας της χώρας, του Ελληνορθόδοξου Πατριαρχείου Ιεροσολύμων και των κυριότερων Παναγίων Προσκυνημάτων στην Αγία Γη και το Θεοβάδιστο Όρος Σινά, τα βιβλικά́ γεγονότα που συνδέονται με κάθε τόπο, γεωγραφικές, αρχαιολογικές αλλά και γραμματειακές πληροφορίες που μαζί́ με πλουσιότατο φωτογραφικό υλικό στοχεύουν στην όσο το δυνατόν πληρέστερη ενημέρωση και ψυχική ωφέλεια του αναγνώστη.

Συστήνουμε ολόθερμα σε όλους τους προσκυνητές αλλά και σε όσους επιθυμούν να ταξιδέψουν νοερά στη γη «οὗ ἔστησαν οἱ πόδες Κυρίου» να το προμηθευτούν και ευχόμαστε σύντομα να βρεθούμε και πάλι εκεί.

Περισσότερες πληροφορίες και παραγγελίες στα τηλ. 2109219068 και 6944026907 της συγγραφέως κας Σοφίας Σφυρόερα.

 

Άρθρο

Άγιοι ΤόποιΒιβλίοΘρησκευτικός ΤουρισμόςΙεροσόλυμαΣινά

Comments are disabled.

Twitter
Instagram